top of page
Telemark M2M Eiendom

Mælagata 33 - Mælahagen borettslag fase 1 fire leiligheter

Fire leiligheter i Mælagata 33 for salg

M2M Eiendom har fire stykk leiligheter under prosjektering på den del av tomten som i detaljreguleringsplanen er navngitt B1. Leilighetene selges som andeler i borettslag. Tre av fire leiligheter er solgt og det er kun en leilighet ledig.

 

Boligene ligger svært sentralt og meget solrikt med kort vei til offentlig kommunikasjon og med nærhet til sentrale deler av Skien som Lietorvet, Falkum. Boligenes østside ligger mot Mælagata og støymålinger er gjennomført.

 

Kommunen planlegger å stenge Mælagata for gjennomkjøring dette ligger i bypakkens handlingsprogram 2015-2018 noe som vil redusere trafikkstøyen vesentlig.

 

Hver enhet er på ca. 74 kvadratmeter (BRA) fordelt på en etasje.

Telemark M2M Eiendom
Beliggenhet og område

Leiligheten ligger vestvendt med stor balkong og meget gode solforhold. Det vil opparbeides lekeplass på området og det er grøntområder i umiddelbar nærhet med fine turmuligheter. 

Det er et område som er i utvikling ifm. utbygging av den gamle lekeland tomten lenger nord-vest samt planlagt sperring av Mælagata for gjennomkjøring samt opparbeidelse av gang og sykkelsti på vestsiden av Mælagata.

Området oppleves som rolig og er samtidig sentralt og sentrumsnært, med kort vei til offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til Mæla undomsskole og trygg skolevei for barn via Lundedalen til barneskolen.

Plan for uteområde er vist på skisse til venstre.

Telemark M2M Eiendom
Rom og funksjon

Leilighetene har to soverom, bad, innvendig bod og vestvendt stue/kjøkken. Balkongen ligger vestvendt og er på ca. 19m2.

Det er eget toalett i tillegg til wc på bad. Det er en kjekk detalj som ikke er vanlig i alle leiligheter.

Leilighetene har parkering for bil under balkongene på kjellernivå. Der ligger også sportsboder for leilighetene. Parkeringen er under tak.

Trappeoppgang ligger under tak og er skjermet. Det er inngang til trappeoppgang både fra baksiden parkeringsnivå (kjellernivå) og fra fremsiden i nivå med 1 etg.

Det er plass til parkering av sykler i trappeoppgang og på utsiden.

Det vil bygges opp en felles lekeplass på ca. 200m2 i nord vestlig område av eiendommen som vist nedenfor.

Telemark M2M Eiendom
Veien videre

Rammesøknaden er godkjent av kommunen og leilighetene vil legges ut for salg i slutten av mai 2017.

Leilighetene vil være leveringsklare i løpet av 2018.

Ved interesse ta kontakt med megler Tone Lillefjære i Skien boligbyggelag

- tli@skien.bbl.no

- 93 22 00 86

Telemark M2M Eiendom
Telemark M2M Eiendom

Mælahagen borettslag trinn 1 utsolgt

bottom of page