top of page
Prinsessegata 14 - Skien

Prinsessegata 14 ligger i krysset Prinsessegata og Hesselberg gata i Skien sentrum. Krysset er svært traffikert og lokalitetene gir således god eksponering. Det er godt med offentlige parkeringsplasser i området. Det disponeres også noen parkeringsplasser i egen bakgård. Til tross for stor trafikk oppleves det lite støy i lokalene da alle vinduer mot vei er byttet ut i nyere tid.

 

Selve gården er fra ca. 1870 og er klassifisert som et B-objekt i kommunen. Fasiliteter for næring i gården er både butikk og kontor/lagringslokaler. Store delen av gården er oppgradert i 2016 og lokalene fremstår som moderne samtidig som mye av det gamle preget er bevart.

 

Gården har ett ledig kontorlokale, ett ledig butikklokale og et ledig lokale for butikk/kontor. 

Næringsbygg - Prinsessegata 14

Kontorlokale ledig i 2 etg.

Lyse, trivelige og nyoppussede lokaler med god takhøyde ledige i kontorfellesskap i Prinsessegata 14 i Skien.

 

Det er ledig kontorplass til 5-6 kontorer, men mulighet for eget te-kjøkken ca. 80 m2 pluss fellesarealer som møterom, kjøkken/spiserom, toaletter gang og trapp. Det kan tilbys fellestjenester som resepsjon, kopi/print, regnskap, felles lunch, etc.

Det kan også tilbys enkelte parkeringsplasser i bakgård, alternativ parkering er f.eks. bygarasjen.

 

Lokalene ligger sentralt og det er enkelt for forretningsforbindelser å parkere i umiddelbar nærhet.

I dag er det hovedsakelig advokat, eiendomsmegling og lignende tjenester i lokalet og vi ønsker i utgangspunktet beslektede tjenester som kan være med på å verdiøke for alle leietagere også i dette lokalet.

Butikklokale ledig

Lokalene til tidligere Odd's Bok og Musikk er ledige. Lokalene ligger på bakkeplan og har vinduer mot Hesselbergs gata (vis a vi minneparken). Det er godt med parkering i området og man har god eksponering mot en godt trafikert gate.

 

Lokalet har behov for omfattende oppgradering og dette vil bli gjort i sammarbeid med en eventuelt ny leietager. Lokalet har eget toalett, inngang fra gateplan og bakgård, samt god med lagringsplass og muligheter til våtrom/bad etc. Lokalet har et samlet areal på ca. 110 kvadratmeter.

 

Vinduer og dør mot gataplan vil bli byttet ut. Ta kontakt ved interesse.

Kontor/forretningslokale ledig

Mot Prinsessegata har dette lokalet inngang tett opp mot Varden bygget. Lokalet er på ca 160 kvadratmeter. Lokalet egner seg for kontorlokaler/forretningslokale for helsetjenester, skjønnhet, etc.

 

Lokalet er fordelt over tre plan og det er lagringsplass utover det arealet som er beskrevet ovenfor. lokalene har inngang fra gateplan i prinsessegat samt fra bakgård.

 

lokalene har behov for omfattende oppgradering og dette vil tas i sammarbeid med ny leietager. Dør mot Prinsessegata samt vinduer vil bli byttet for å gi bedre eksponering samt behov for oppgradering.

bottom of page